Kontakta mig

Kundkontakt är viktigt. Jag vill vara så tillgänglig som det bara går med mina kunder och därför har jag mitt privata nummer som kontaktnummer här på sidan, vilket innebär att man kan nå mig precis när som helst man vill, beroende på vad jag sysslar med för tillfället. Annars är ett mycket bra sätt att nå mig också via e-post. Om man lämnar sina uppgifter och sin förfrågan så kan jag när som helst läsa mailet och därmed också återknyta så fort som möjligt till den eventuella kunden.

Det finns olika områden inom fotograferingen som jag inriktar mig på och då täcker jag framför allt nedanstående alternativ.

Produktfotografering

Utemöbler i konstrottingDet är precis vad det låter som, alltså fotografier som tas av dina produkter för att användas på olika sätt, antingen i trycksaker eller på din webbplats. Eftersom att jag har kunder från hela Sverige så brukar företaget skickar produkterna till mig, där jag får ta kort på dem i min egen studio. Skulle det vara så att produkterna är för stora för att skicka så går det att lösa genom att jag reser till ert företag över dagen, efter noggrant planerande.

Porträtt

Porträtt är foton, rakt upp och ner, på människor, och de kan behövas i alla sammanhang. Allt från konfirmationer till bröllop har behov av fotografer och jag kan med mina tjänster erbjuda er att föreviga den händelsen. Kontakta mig gärna angående detta så kan du få se på bilder jag tidigare tagit från olika tillställningar så kan vi säkert komma överens om en lösning som passar er.

E-post: info@clubfoto.se
Telefon: 0700-4511022