Svårt att fotografera handfat?

Handfat måste vara en av de krångligare produkterna att fotografera. Jag har själv aldrig haft ett sådant uppdrag, men rent instinktivt så känns det så. Nästan alla är helt vita, och det finns inte överdrivet många olika former att välja mellan, även om de är fler än du kanske tror. Ordna produktfoton för 30 olika handfat, till exempel, skulle nog fresta på ens fantasi. Hur kan man variera dem, och samtidigt framställa dem i så bra dager som möjligt? Det är nog ingen enkel nöt att knäcka. Då är det enklare med produkter där variationen är större!

Avancerad handfatsfotografering, eller vad säger ni?

Så mycket vitt!
Anledningen till att jag kom att tänka på handfat är helt enkelt att jag själv är på jakt efter ett sådant; jag behöver ett nytt helt enkelt. När jag surfade in hos badshop och kollade in alla deras handfat så slog det mig att det måste varit rätt så jobbigt att fotografera dem alla, även om fotografen/fotograferna gjort ett bra jobb. Så mycket porslinsvitt! Men jag förstår varför det är så; det är praktiskt, enkelt och ser rent ut, vilket man vill ha i sitt badrum. Själv valde jag en rätt enkel och billig modell. Varför göra det krångligare än nödvändigt?